Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cosmetica dentara - albirea dintilor
Brand
Albirea dintilor
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cosmetica dentară implică o serie de tratamente și manopere menite să îmbunătățească fizionomia și, în primul rând zâmbetul, făcându-ne mai încrezători în sine.

Atunci când culoarea dinților nu este tocmai pe placul pacientului, în sensul că dinții sunt mai închiși la culoare sau au pete, se apelează la albire. Albirea dinților este un procedeu neinvaziv prin care se obține o culoare mai deschisă, uniformă a dinților. Acest procedeu este ușor de controlat, mergându-se până atunci când se obține culoarea dorită.

Metoda este una simplă; în prima fază se amprentează ambele arcade dentare, după care se vor confecționa 2 gutiere dintr-un material flexibil. Aceste gutiere se aplică pe dinți împreună cu un gel special care va acționa asupra dinților, deschizându-le culoarea. Acest procedeu poate fi efectuat atât în cabinet cât și acasă. Trebuie ținut cont de faptul că acest procedeu este unul temporar, fiind nevoie de repetarea procedeului după o anumită perioadă de timp.

Pentru a programa o consultatie va rugam sa ne contactati la telefonul de mai sus sau vizitati site-ul nostru www.mediculstomatolog.ro
Din Gura in Gura